Konopné lázně Městského hotelu Bobík

Kontakt

Konopná péče, kterou lázně nabízí, byla po mnoho let studována farmaceutickými pracovníky. V hotelu Bobík se nepoužívají chemické komponenty, ale zdravotnické prostředky a kosmetika založená na těch nejkvalitnějších a velmi pečlivě vybraných rostlinných extraktech, které spolu s konopím, nejmodernějšími lázeňskými vanami a inteligentními procedurami zlepší zdraví vašeho těla a zajistí duševní klid a pohodu.

Konopí je rostlina, která tisíce let pomáhá léčit a preventivně působit na zdraví člověka. Obsahuje látky zvané cannabinoidy, které se nacházejí pouze v zelené části rostliny konopí a mají podstatně lepší využití než moderní superlativy chemického průmyslu.

Nejvíce se o nich hovoří ve spojení s bolestmi a s kožními onemocněními, rakovinou, roztroušenou sklerózou a dalšími nemocemi, kterými jsou např. popáleniny, bércové vředy, jizvy, strie, vrásky, bolesti pohybového aparátu, bolesti zad, páteře, kloubů, šlach, křečové žíly, otoky nebo záněty.
Cannabinoidy pracují synergicky a pečují o postižené ložisko svými pozitivními farmakologickými schopnostmi.

Dosud se nenašla rostlina, která by pomáhala léčit jako konopí bez vedlejších účinků na lidské zdraví a která by měla k dispozici tolik prospěšných látek účinných na širokou škálu onemocnění.

Kontakty:

Galerie